Kaarten, planners en boekjes van Eco papier

Nu nieuw verkrijgbaar in onze Wereldwinkel. De papieren producten van MOOI Eco. Vervaardigd van een revolutionair, nieuw soort milieuvriendelijk papier, gemaakt van 100% landbouw restafval (bladeren en stengels) met 100% groene energie. Hier worden dus GEEN bomen voor gekapt en verspilling van waardevolle grondstoffen wordt tegengegaan.

BIJDRAGEN AAN EEN BETERE WERELD. Het papier wordt geproduceerd in India en Zuid-Amerika en is van grote betekenis voor de lokale communities. Er wordt geïnvesteerd in scholing, infrastructuur en gezondheidszorg en het fabricageproces is gericht op veiligheid, zero waste en behoud van ecologie.

Uitsprakenboekje “Mijn mooiste brabbels in een boekje”

Een MOOI en stijlvol uitsprakenboekje. De leukste brabbels van ja baby kun je vanaf nu bundelen in een duurzaam boekje. Het A6 boekje is gedrukt op het mileuvriendelijke papier gemaakt van landbouwafval. Op het eerste blaadje is er ruimte voor de naam van je kind en een foto. Op de overige 36 pagina's kun je leuke brabbels en uitspraken noteren.

Week en jaarplanners

Gelijk structuur in je week! Met de desk planner krijg je overzicht in je werk, ben je efficiënt bezig en creëer je rust! De overzichtelijke eco planners hebben extra ruimte voor kleine notities op diverse plaatsen. De planners zijn gebonden met een zwart wire-o. De weekplanner heeft 25 (genoeg voor een half jaar) of 52 vellen en zonder datum, dus je kunt elk moment van het jaar starten met plannen!

We hebben ook een Familieplanner in het programma. Een overzichtelijk duurzame weekplanner voor het hele gezin met extra ruimte voor kleine notities. Er is ruimte voor maar liefst 6 personen. De gezinsplanner is voorzien van een kalenderhaak, zodat je hem makkelijk kunt ophangen. Ideaal voor grote, of samengestelde gezinnen!

Tekst Kaarten 

Leuke teksten op een mooie stevige kaarten. Dit set is een makkelijke mix om in huis te hebben. Voor een geboorte, een verhuizing, ziekte of een bedankje. Mooie duurzame en  ecologische Tekstkaarten.