Fairtrade koffie voor op het werk

Koffie is uw visitekaartje wanneer u klanten of bezoekers ontvangt. Voor uw medewerkers betekent het een dagelijks rustmomentje of juist een lekkere oppepper. Daarom haalt u graag een goede kwaliteit koffie in huis.

De koffie van Fair Trade Original komt hier in alle opzichten aan tegemoet. De naam zegt het al, de koffie is eerlijk ingekocht. En er zijn tal van melanges en mogelijkheden, voor iedere zetmethode en iedere smaak. 

(H)eerlijke koffie die bij uw organisatie past

Fair Trade Original zet zich in om de directe toegang voor producenten uit deze landen tot de Nederlandse markt te vergroten en zo te zorgen dat ze een goede prijs krijgen voor de koffie. Dit doen ze onder andere door in te kopen volgens de fairtrade handelsvoorwaarden van de stichting Max Havelaar. 

Daarnaast hebben we ook nog een ander fairtrade koffiemerk:

Café de Origen

Een authentieke, top koffie met een verhaal over mensen vanuit Tanzania, Ethiopië en Guatemala die één gemeenschappelijke deler hebben; koffie!

Café de Origen zet zich in om de directe toegang voor producenten uit deze landen tot de Nederlandse markt te vergroten en zo te zorgen dat ze een goede prijs krijgen voor de koffie. Dit doen ze onder andere door in te kopen volgens de handelsvoorwaarden van Max Havelaar / Fair Trade. Lees hier meer over deze koffie.

Biologische thee

Uiteraard hebben we ook een aantal voortreffelijke theemelanges, zoals de klassieke engelse melange of onze sjieke earl grey. Maar ook groene thee met citroen of rooibos ‘spicy orange’. 
Kortom, alles om ook een voortreffelijk bakje thee op het werk te presenteren.
 

Wereldwinkel NIJVERDAL

biedt bedrijven de mogelijkheid producten als koffie, thee en suiker van het Max Havelaar keurmerk via onze winkel in te kopen.

Zakelijke leveringen doen we op rekening, zonder gedoe. En uiteraard leveren wij de bestelling dan op een afgesproken tijdstip af, zonder extra kosten. Een authentieke, top koffie met een verhaal over mensen vanuit Tanzania, Ethiopië en Guatemala die één gemeenschappelijke deler hebben; koffie!

Contact

Heeft u interesse in fairtrade koffie op het werk en benieuwd naar de actuele prijzen ? Neem dan contact op : telefoon 0548-623783.OF BEL : 06-51481734 OF Mail: info@wereldwinkel.com