Welkom bij

Wereldwinkel Nijverdal

Fairtrade Cadeau Pakketten
voor de december feestmaand 2021

Met een December Cadeau Pakket aangeschaft via de Wereldwinkel onderscheid je je positief. Of als bedrijf dat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft. Dat maakt een cadeau pakket van de Wereldwinkel nou nét iets anders dan de andere. De makers van de fairtrade producten die in de Wereldwinkel verkocht worden, krijgen de kans hun levensomstandigheden te verbeteren. Een nieuw huis bouwen bijvoorbeeld, hun bedrijf verder ontwikkelen of de kinderen naar school sturen. Handel onder fairtrade-criteria draagt juist daar zorg voor.

Is dat niet een mooie (kerst) gedachte? 

Speciaal-op-maat-pakket

Om het samenstellen van een Wereldwinkel December Cadeu Pakket makkelijk voor je te maken hebben we hieronder enkele suggesties voor combinaties gegeven. In overleg kun je in het uitgebreide assortiment van de Wereldwinkel een persoonlijk pakket samenstellen. Een Speciaal-op-maat-pakket, helemaal afgestemd op jouw wensen! En door onze vrijwilligers feestelijk ingepakt
 

Welness Cadeau Pakket 

"Aan tafel" Cadeau Pakket

Thee Cadeau Pakket

Cadeu bon Pakket

Laat je de invulling van het cadeau pakket liever over aan de ontvanger? Dat kan met  een leuke cadeauverpakking gevuld met een Wereldwinkel cadeaubon van bijvoorbeeld 5 euro, of 10 euro of 15 euro.

Door de bon te besteden bij Wereldwinkel Nijverdal - Hellendoorn bepaalt de ontvanger de inhoud van het geschenk helemaal zelf. 


Heb je interesse, neem dan snel contact op met onze Wereldwinkel. 

Wereldwinkel Nijverdal - Hellendoorn
Grotestraat 186
7443 BR NIJVERDAL

Telefoonnummer: 0548-623783