De chocolade van Twente Decadente wordt gemaakt van cocoa horizons producten. Dit zorgt ervoor dat boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden de kans krijgen om een betere plek te verwerven in de handelsketen en kunnen werken aan hun toekomst.

De handgemaakte chocolade is verkrijgbaar is zakjes van 125 gram. Per stuk 4,50 euro.


Studentenflikken

De studentenflikken zijn gemaakt van heerlijke knapperige chocolade en bedekt met noten en stukjes fruit, de flikken zijn verkrijgbaar in drie verschillende smaken namelijk melk, wit en puur.


Sinaasschijven

Laat je verrassen door de frisse smaak van de sinaasschijven. De schijven zijn gevuld met een plakje sinaasappel en bedekt met een laagje chocolade. Verkrijgbaar in twee verschillende smaken namelijk melk en puur.


Chocolade Lepels

Leuke originele chocoladelepels om mee te eten en om op te eten. De lepels worden gemaakt in twee verschillende smaken, namelijk; melk en puur.


Pindarotsjes

De pindarotsjes zijn met elke hap weer een feestje. De heerlijke chocolade in combinatie met de pinda’s heeft de juiste afstemming tussen chocolade en crunch. Verkrijgbaar in drie verschillende smaken namelijk melk, wit en puur.


Krakelingen

De krakelingen zijn gemaakt van heerlijke chocolade en zijn dun uitgespoten in de vorm van een krakeling. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens erg lekker en knapperig. Verkrijgbaar in drie verschillende smaken namelijk melk, wit en puur.


Streepflikken

Onze heerlijke streepflikken zijn knapperige, chocolaatjes bedekt met een mooi gestreept patroon en zijn verkrijgbaar in drie verschillende smaken namelijk melkwit en puur.


OVERIGE PRODUCTEN


Chocolademelk Lepel

Wil je gemakkelijk de lekkerste chocolademelk maken? Met deze chocolademelk lepel hoef je alleen nog maar melk op te warmen en de chocolade lepel erin te roeren, je hoeft zelfs geen lepel er meer aan vies te maken want die dit al in de chocolade. Prijs per stuk 2,25 euro.


Saté Spek

Speciaal voor de kinderen. Spek op een stokje overgoten met chocolade en versiert met snoep. Prijs per set 2,50 euro.


Boeket van BonBons

Verras je moeder met een boeket van bonbons. Dit boeket brengt het beste van twee werelden samen namelijk bloemen en chocolade, met het voordeel dat het hooikoorts bestendig is. Prijs per stuk 14,50 euro.


Paasei

Speciaal voor de Paasdagen. Verkrijbaar in 2 smaken namelijk puur en wit. Prijs per stuk 8,95 euro.