De heerlijke handgemaakte chocolade van Twente Decadente is verkrijgbaar via onze Wereldwinkel. Deze chocolade is niet alleen heel lekker maar ook nog eens eerlijk. De basisproducten worden ingekocht bij Callebaut, een bedrijf dat de Cocoa Horizons Foundation ondersteunt. De Cacao wordt gemaakt door cacaoboeren in het buitenland die hierin door de Cocoa Horizons Foundation worden gesteund, door onder andere een eerlijk loon, goede werkomstandigheden en scholing te mogen ontvangen. Vervolgens gaat de cacao naar Callebaut waar het klaargemaakt wordt zodat Twente Decadente er uiteindelijk heerlijke producten van kan maken. Meer informatie over Cocoa Horizons is te vinden op hun website.

De chocolade van Twente Decadente wordt geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De chocolaterie is onderdeel van React Twente. React Twente is een (re) integratiebedrijf met als doel werkzoekenden te begeleiden en bemiddelen naar werk. Gezien de doelstellingen van Wereldwinkel Nijverdal past de verkoop van de ambachtelijke BonBons en Handgemaakte Chocolade uitstekend in het programma.HET ASSORTIMENT


Bekijk het assortiment Handgemaakte Chocolade en Ambachtelijke BonBons op de verschillende pagina's op deze website. Klik op onderstaande knoppen om de pagina's te bezoeken:

Ambachtelijke BonBons >

Handgemaakte Chocolade >


Klik hier voor het Programma Overzicht (pdf) >