Welkom bij

Wereldwinkel Nijverdal

Geef Kerst meer inhoud met een fairtrade kerstpakket 

Met een kerstpakket aangeschaft via de Wereldwinkel onderscheid je je positief als een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft. Dat maakt een kerstpakket van de Wereldwinkel nou nét iets anders dan de andere. De makers van de fairtrade producten die in de Wereldwinkel verkocht worden, krijgen de kans hun levensomstandigheden te verbeteren. Een nieuw huis bouwen bijvoorbeeld, hun bedrijf verder ontwikkelen of de kinderen naar school sturen. Handel onder fairtrade-criteria draagt juist daar zorg voor.

Is dat niet een mooie kerstgedachte? 

Speciaal-op-maat-pakket

Om het samenstellen van een Wereldwinkel-kerstpakket makkelijk voor je te maken hebben we hieronder enkele suggesties voor combinaties gegeven. In overleg kun je in het uitgebreide assortiment van de Wereldwinkel een persoonlijk kerstpakket samenstellen. Een Speciaal-op-maat-pakket, helemaal afgestemd op jouw wensen! En door onze vrijwilligers feestelijk ingepakt

Welness pakket 

Aan tafel pakket

Thee pakket

Geef Kerst Inhoud Pakket

Laat je de invulling van het kerstpakket liever over aan de ontvanger? Dat kan met het Geef Kerst Inhoud Pakket, een leuke cadeauverpakking gevuld met een Wereldwinkel cadeaubon van bijvoorbeeld 5 euro, of 10 euro of 15 euro. Door de bon te besteden bij Wereldwinkel Nijverdal bepaalt de ontvanger de inhoud van het geschenk helemaal zelf. 


Heb je interesse, neem dan snel contact op met onze Wereldwinkel. 

Wereldwinkel Nijverdal
Grotestraat 186
7443 BR NIJVERDAL

Telefoonnummer: 0548-623783