Welkom bij

Wereldwinkel Nijverdal

Actie Cafe de Origen

Café de Origen is een kwaliteit koffie geproduceerd door kleine boeren. De koffie groeit o.a. op de vruchtbare berghellingen in Peru, Honduras en Ethiopië. Een melange van 80 tot 90% Arabicabonen uit deze bijzondere gebieden zorgt voor de heerlijke karakteristieke smaak van Café de Origen.

De koffie wordt gebrand door Neuteboom koffiebranders in Almelo, één van de pioniers op het gebied van koffie met het Max Havelaar keurmerk. Alle koffie van Café de Origen is voorzien van het fairtrade Max Havelaar keurmerk en is verkrijgbaar in diverse varianten. 

Nu de hele maand november in de actie bij Wereldwinkel Nijverdal, 15% korting.

Aroma koffie 250 gram
Een heerlijke fairtrade koffiemelange met een pittig aroma. Arabica bonen geven deze koffie een vol en aromatisch karakter, en de Robusta bonen zorgen voor een pittige en krachtige smaak van de koffie. 

van € 3,05 voor € 2,60
 

Bio koffie 250 gram
Deze natuur milde fairtrade koffie melange bestaat uit de allerbeste Arabica en Robusta koffiebonen. Het EKO-keurmerk garandeert u dat deze koffie 100% biologisch is geproduceerd zonder gebruik van chemisch-synthetische bestrijdings- middelen en kunstmest.

van € 3,35 voor € 2,85
 

Cafeïnevrij 250 gram
Voordat we de koffie branden, wordt allereerst de cafeïne verwijderd. Ook zonder cafeïne behoudt deze koffie haar lekkere aroma, zoete en krachtige smaak.

van € 3,30 voor € 2,80