Welkom bij

Wereldwinkel Nijverdal

Bronzen beelden & wanddecoratie

De unieke bronzen beelden van Tahoua worden gemaakt door bronsgieters uit Burkina Faso. De metalen wanddecoraties van Mundomi komen uit Indonesië.

 

 

De hele maand november in de aanbieding bij Wereldwinkel Nijverdal 20% korting.

Bronzen beelden van Tahoua

Tahoua Import, brengt de producenten van Burkina Faso dichter bij thuis! Tahoua heeft een zeer uitgebreide collectie bronzen beelden. Deze unieke beelden worden gemaakt door bronsgieters uit Burkina Faso. Veel van de thema’s zijn moeder/kind, vader/kind, vrouw, twee vrouwen, twee mannen, mensen die lezen en vogels. De beelden zijn van mooie kwaliteit, gemaakt met passie en vakmanschap en hebben een fijne originaliteit.

Wanddecoraties van Mundomi

De metalen wanddecoraties komen uit Indonesië. Putu is een van de producenten van Mundomi en woont in Bali. Hij maakt o.a. wandpanelen van metaal.
Putu is begonnen vanuit een kleine werkplaats en heeft nu een functionelere werkplaats naast zijn woning. Ook heeft hij een paar mensen in dienst. Zij knippen met een metaalschaar de voorwerpen uit bladmetaal. Dit is allemaal mogelijk doordat Putu een eerlijke prijs krijgt voor zijn producten. Putu is blij en dankbaar dat het goed gaat als producent. Als dank heeft hij een tempel bij zijn huis laten bouwen, waar ook de buren gebruik van mogen maken.